Дома  I    Мапа  I    Контакт  I    Огласна Табла    


   
 
 
 
Погледнете ја статистиката за работењето на судот за актуелната година ...
 
 
 
 
ОПШТИ ПОДАТОЦИ

Апелационите судови се основаат за подрачјето на повеќе судови од прв степен определени со Законот за судовите (Службен Весник на РМ бр. 58/06 од 11.05.2006 година). Седиштата на апелационите судови се во Битола, Гостивар, Скопје и Штип. 

Апелациониот суд во Гостивар е основан за подрачјата на основните судови во Гостивар, Тетово, Кичево и Дебар.

ГАЛЕРИЈА НА ФОТОГРАФИИ
 
ОДЛУКИ НА АПЕЛАЦИОНИОТ СУД ГОСТИВАР
 
Искористете ја формата прикажана подулу за пребарување во базата на одлуки на Апелациониот Суд Гостивар.
За подобро филтрирање на резултатите искористете ги и дополнителните полиња за категорија на документот и датум.
 
име или дел од името:
категорија и/или подкатегорија:
датум на донесување на одлуката:
од:   до: